• timu la

Tala Fou

O le faleta'ele e fa'atu ai le leo i totonu o lenei fale o Edwardian

Ina ua toe faafou lo latou fale i Lonetona, na ositaulagaina e se ulugalii fatufatuaʻi lo latou potu malolo mo se susu.
Ina ua faʻatau e Charlotte ma Angus Buchanan, 36 tausaga le latou fale taʻavale Edwardian semi-detached i Harlesden, i matu-sisifo Lonetona, i le amataga o le 2020, na amata ona la tusia le la faletaele miti. tuuto atu i lo latou fiafia i ta'ele umi (o se naunautaiga latou te mananao e totoina i totonu oa latou fanau, Riva, 5, ma Wylder, 3) .O lea, nai lo le avea o se fausaga faʻataʻitaʻiga e pei ona masani ai nei avanoa toʻaga, o faletaele e lua e faʻaalia ai le aiga. vaaiga mo le olaga i lo latou fale fou - ma Buchanan Studio's tulaga ese Peretania, e masani ona manaia matagofie, Na faavaeina e le ulugalii le Creative Direction ma Interior Design i le 2018.
- O le falefa'ato'aga a le tusiata o Danh Vo i luga o se nofoaga fa'ato'aga tu'ufa'atasi i le itula i matu o Perelini e fa'apotopotoina ai le tele o taleni foafoa eseese.
- Na mamanuina e Eric Lloyd Wright ma ufiufi i pine Silver Lake, o le fale o Anaïs Nin i le ogatotonu o le seneturi o Los Angeles o se maa faamanatu lelei i le olaga o le tusitala ma le talatuu.
- Avant-garde curator George Pace ma le tusiata Iapani Kengo Kuma o loʻo fuafua e suia se 19th-century townhouse i Italia Adriatic coast i se avanoa faʻaaliga.
- Fa'aosofia e le talatuu a Nina Simone, na filifili ai le au tusiata Rashid Johnson, Julie Mehretu, Adam Pendleton ma Ellen Gallagher e fa'atau ma tausia lona fale ao la'itiiti.
O Angus, o ia o le faatonu o le foafoaga, ua lauiloa i le ausiaina o le felanulanua'i felanulanua'i, tulaga ese totonu o le fale ma faleaiga - o se fale matagofie, maa maa faamanatu i Chelsea;lanu viole mo Sasa'e Tutotonu faleaiga Le Bab i sasa'e Lonetona Red Stainless Steel A'ai Potu 'ai - Na la aumaia ma le Pule Sili o le kamupani o Charlotte le faiga mata'ina lava e tasi i le toe faafouga o lo latou fale fogafale tolu, aemaise lava le faleta'ele sili, o se to'afilemu ae uigaese 186 - mita faatafafa ile fogafale lona lua O le potu malolo ft e avanoa ile potumoe faga fa'amalama o le ulugali'i.
"O le fesili muamua, 'E faʻafefea ona tatou faia lenei mea o se avanoa lelei tele?'" Fai mai Angus. O se vaega o le tali o loʻo taoto i le ositaulagaina o le potu malolo lata ane e faʻalautele ai tulagavae o le faletaele ma faʻalautele le faitotoa i le potu o le ulugalii (lea ua iai nei. se pea o toe maua Victorian pine lua faitotoa) .I aso nei, faatasi ai ma ona puipui papae vaivai, magalafu fau ma uluai fola paina, o le avanoa e pei o se aulelei vave 1900s potu malolo Igilisi, pe a le mo lona liliu-o-le-seneturi lola- pito i luga o le tapu u'amea, mai le Nostalgia & New Salvage Yards i North London, i lona totonugalemu, e va'aia le togalaau a le fale e ala i se fa'amalama tele.
E le tele se avanoa e fou. I luga o le puipui i matu, o le Art Deco toe fa'afo'i fa'aufana poselela pesini lua, lea na nofo ai mo le tele o tausaga i le fale muamua o matua o Angus, le fale fana Edwardian i le Cotswolds, faamanatu ia te ia o lona tamaitiiti. Na faʻafouina e Charlotte mo lo latou fale, faʻaopoopoina se backsplash mai la latou maamora Calacatta Viola e sili ona fiafia i ai lilac-textured ma faʻapipiʻi se fata loloto i luga aʻe e faʻaoga ai le au fai meafale a Peretania Rue tolu faʻata tuai i foliga o se malae taalo, masani na faia e Rupert Bevan.The vanity. o loo siomia e lua 8-futu-maualuga gable kabins-ufiufi i tile zellige i isi lanu o lanu efuefu rosa ma ponaivi paepae-lea e aofia ai le taele ma le faletaele taʻitasi: mataʻina i totonu o se potu e masani ona faamatalaina e utilitarianism Manumalo Natia na o latou. faʻataʻitaʻiina i fale vaʻa ma e musuia e manatuaga o le taumafanafana a Angus o laʻitiiti na faʻaalu i luga o le Vaitafe o Helford, o se fagafaʻapito Cornish estuary, na faia e Daphne du Maurier i le 1941 Immortalized i le tala faasolopito "The Frenchman's Creek". faleoloa Kadensek & Ward e faʻaalia lenei faʻamatalaga alofa faʻafefe i luga o le mantelpiece, faʻatasi ai ma ona faʻamau Angus faʻapipiʻi faʻapipiʻi i laʻau na faia mai le ie fou a Buchanan Studio, Ticking Rose, o se fugalaʻau-faʻailoga lanu uliuli-ma-paʻepaʻe lino lino Pelege. mu, e pei ua e sola i le Faletalimalo o le Faletalimalo o le Faletalimalo o Egelani,” o le tala lea a Charlotte e uiga i le apili a le potu. A o mai uo, e masani ona toso mai iinei a o lei faia le taumafataga o le afiafi e tafafao ma talatalanoa i tafatafa o le afi.
I luga o le afa o le faasitepu, o le faletaele a tamaiti e fafaguina ai se lagona e matua ese lava. I luga o le faʻavae laʻititi i le va o le fogafale lona lua ma le tolu, o se faitotoʻa piniki flamingo ma se faʻavaa lilac - faʻapipiʻiina e se ili muamua o le 20 seneturi ma le tipolo samasama, viole ma emerald lanu meamata. Fa'amalama - Fausia se faitoto'a olaola i le itu sili ona leaga o le fai'ai o Buchanan. O le fa'aaloalo i mea fa'apipi'i avoka-lanumeamata i totonu o le faleta'ele muamua (o se vaega vaapiapi i tua o le fogafale muamua), na filifilia ai e le ulugali'i se 1960s salmon-pink suite. mai le kamupani Peretania Bold Bathrooms mo le compact , faatoa fausia ma le 61 sikuea sikuea o le avanoa. Ina ua uma ona faataitai i lanu eseese ma fetuunaiga o pa puipui, na latou nofo i luga o se faatulagaga tusitusi - kulimi, sinapi ma le mumu - i se mea i le va o se mamanu tartan ma se mamanu keke Battenberg.
Talu mai le siitia atu o le au Buchanans, o lenei avanoa laitiiti ae matagofie, e pei o le faletaele sili i lalo, ua avea ma se nofoaga e le masani ai e faapotopoto ai. faʻatasi ai ma se polokalame lanu e faʻaosofia ai le serotonin mo tamaiti. "O faletaele e masani lava o nofoaga malulu ma faʻamamaina," o le tala lea a Angus, o le na te faʻapipiʻiina potu uma e lua i totonu o sipika. malie.”


Taimi meli: Mati-23-2022

Tuu lau Feau